Antena 3 CNN Show Showbiz O colaborare cel puţin surprinzătoare! Fiul lui Michael Jackson şi Justin Bieber se pregătesc să înregistreze un album

O colaborare cel puţin surprinzătoare! Fiul lui Michael Jackson şi Justin Bieber se pregătesc să înregistreze un album

O colaborare cel puţin surprinzătoare! Fiul lui Michael Jackson şi Justin Bieber se pregătesc să înregistreze un album
05 Ian 2015   •   21:39

Fiul cel mare al lui Michael Jackson se pare că a decis să înregistreze un album cu prietenul lui Justin Bieber, relatează metronews.fr, ciată de AGERPRES.

De când a debutat la televiziune, pe canalul Entertainment Tinight, Prince Jackson, de 17 ani, este văzut adesea împreună cu starul pop canadian de 20 de ani, cu care este vecin în Calabasas (statul american California). Cei doi au un prieten comun, boxerul Floyd 'Money' Mayweather Jr, care ar fi avut ideea acestui disc.

Potrivit unei surse citate de site-ul Pagesix, 'Money i-a dat multe sfaturi lui Prince, mai ales în privința femeilor...Familia lui are propriile ei preocupări și oricum nu s-a ocupat niciodată cu adevărat de Prince, Paris sau Blanket', cei trei copii ai regretatului Michael Jackson, care au moștenit un miliard de dolari de la tatăl lor. Metronews.fr se întreabă ce sfaturi legate de femei i-ar fi putut da boxerul lui Prince, având în vedere că sportivul a fost condamnat de câteva ori pentru lovirea unor foste iubite.

×
Subiecte în articol: michael jackson Justin Bieber
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close