Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Los Angeles Lakers pierde în faţa lui Milwaukee Bucks, scor 89-100

NBA: Los Angeles Lakers pierde în faţa lui Milwaukee Bucks, scor 89-100

NBA: Los Angeles Lakers pierde în faţa lui Milwaukee Bucks, scor 89-100
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    29 Ian 2012   •   14:32

Continuă momentul nefavorabil al lui Los Angeles Lakers. Fosta campioană NBA a pierdut în Milwaukee meciul cu Bucks, scor 89-100, a noua înfrângere a sezonului pentru californieni în 20 de partide.

 
Drew Gooden a fost cel mai bun jucător al gazdelor, reuşind 23 de puncte şi 8 recuperări, în timp ce Mike Dunleavy Jr. şi Ersan Ilyasova au marcat fiecare câte 15 puncte. De cealaltă parte, cele 37 de puncte, 9 pase decisive şi 8 recuperări ale lui Kobe Bryant nu au fost sufciente pentru ca Lakers să evite un nou eşec.
 
Rezervele noastre au intrat pe teren cu foarte multă energie şi au avut un aport important în construirea acestei victorii”, a declarat Scott Skiles, antrenorul lui Bucks, lăudând evoluţia jucătorilor care au venit de pe bancă şi au contribuit la succesul echipei sale.
 
Washington Wizards a câştigat cu 102-99 duelul codaşelor din Conferinţa de Est cu Charlotte Bobcats şi a ajuna la a patra victorie a sezonului, în timp ce New York Knicks, în continuare fără Carmelo Anthony, a suferit a treia înfrângere consecutivă, 87-97 cu Houston Rockets, în ciuda celor 23 de puncte reuşite de Amare Stoudemire.
 
Andre Iguodala a încheiat meciul cu Detroit Pistons cu un triple-double (10 puncte, 10 recuperări, 10 pase decisive), iar Philadelphia 76ers a câştigat cu 95-74 şi a urcat pe locul 3 în Conferinţa de Est.
 
Steve Nash a marcat 21 de puncte şi a oferit 6 pase decisive, conducându-i pe cei de la Phoenix Suns spre victorie în meciul cu Memphis Grizzlies, iar Utah Jazz s-a impus pe teren propriu în faţa lui Sacramento Kings (96-93).
 

×
Subiecte în articol: NBA Los Angeles Lakers Kobe Bryant
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close