Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Avertisment dur: FRF riscă să se desființeze!

Avertisment dur: FRF riscă să se desființeze!

Avertisment dur: FRF riscă să se desființeze!
20 Ian 2016   •   23:00

Presedintele unui club din Liga 1 matura pe jos cu oamenii aflati in conducerea Federatiei Romane de Fotbal. Florin Prunea, presedintele gruparii CSMS Iasi, sustine ca FRF va pierde multe procese in perioada urmatoare si ca risca chiar desfiintarea, scrie Ziare.com.

"Noi, cei din lumea fotbalului, stim. Majoritatea proceselor se vor pierde. Daca domnul Mititelu va castiga procesul impotriva Federatiei, FRF se va desfiinta", a spus Prunea la DigiSport. 

In acelasi timp, fostul fotbalist are o opinie extrem de critica la adresa presedintelui FRF, Razvan Burleanu, si a echipei sale.

"Presedintele Federatiei si echipa lui vin dintr-o lume cenusie. Nu sunt din lumea sportului. Se vede prin aceasta abordare, aceasta ura pe care o are impotriva fostilor jucatori din echipa nationala. Sunt corporatisti, fosti ofiteri sub acoperire, care cred ca nu au ce sa caute in sport.  Inainte, cand am lucrat la Federatie, presedintii de club veneau cu placere la Federatie. Acum, a ajuns o cladire goala, fara suflet. Usile sunt inchise, toata lumea se fereste sa vorbeasca cu tine", a adaugat Prunea.

×
Subiecte în articol: FRF Florin Prunea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close