Antena 3 CNN Sport Off Sport Maidanezii din România au băgat frica în spanioli. Microbiştii iberici, care vin la finala Europa League, se tem că vor fi atacaţi de câini

Maidanezii din România au băgat frica în spanioli. Microbiştii iberici, care vin la finala Europa League, se tem că vor fi atacaţi de câini

Maidanezii din România au băgat frica în spanioli. Microbiştii iberici, care vin la finala Europa League, se tem că vor fi atacaţi de câini
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Mai 2012   •   08:33

Jurnaliştii de la Eurosport, ediţia spaniolă, spun că microbiştii iberici, care vin la finala Europa League, se tem că vor fi atacaţi de câinii fără stăpân. Însă, contrar situaţiilor anterioare, pe traseul aeroport- stadion nu vezi nici picior de câine comunitar.

De la Aeroport pănă la Stadionul Naţional Arena suporterii vor face aproximativ 40 de minute. Iar dacă ar fi să ne luăm după ceea ce scrie presa internaţională, ar trebui ca pe traseu să ne lovim de haitele de câini fără stăpâni. Realitatea este însă diferită.

Mulţi dintre suporteri vor profita de prezenţa la meci pentru a vizita Bucureştiul.  E drep că maidanezi există pe străzile Capitalei, însă spre norocul suporterilor, căldura i-a gonit la umbră sau la periferia oraşului.

Bucureştenii, cei care împart zi de zi Capitala cu maidanezii, au părerile împărţite atunci când vine vorba de teama străinilor.

Cu sau fără maidanezi spaniolii au toate motivele să vină în Bucureşti. Şi asta pentru că Finala Ligii Europa se va disputa între Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, ambele din Peninsula Iberică.



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close