Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău, în sferturile turneului de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Victor Hănescu, eliminat în optimi la simplu

Horia Tecău, în sferturile turneului de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Victor Hănescu, eliminat în optimi la simplu

Horia Tecău, în sferturile turneului de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Victor Hănescu, eliminat în optimi la simplu
de M.T.    |    23 Apr 2014   •   18:41

Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de dublu din cadrul BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Tecău şi Rojer, principalii favoriţi la Bucureşti, au trecut cu 6-0, 6-4 de francezii Nicolas Mahut şi Adrian Mannarino.

În turul următor, perechea româno-olandeză va juca împotriva britanicilor Colin Fleming şi Ross Hutchins.

Fleming şi Hutchins s-au calificat în sferturi după ce au învins cu 7-5, 6-3 dublul german Christopher Kas/Martin Emmrich.

Horia Tecău este deţinător al titlului la Bucureşti, pe care l-a câştigat anul trecut în tandem cu Max Mirnîi din Belarus.

Românul a câştigat şi ediţia din 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt.

Tot miercuri, în turneul de simplu, Victor Hănescu a fost eliminat în turul doi de francezul Gilles Simon, al patrulea favorit.

Simon, câştigător de trei ori la Bucureşti, în 2007, 2008 şi 2012, a revenit după ce a pierdut primul set şi s-a impus în două ore cu 2-6, 6-3, 6-3.

„Am început foarte bine meciul. Am jucat excepţional, am avut o varietate foarte mare de lovituri, dar a fost foarte greu să menţin acest ritm. Nu am ce să-mi reproşez, am jucat bine, m-am simţit bine. Mi-a plăcut cum am jucat azi şi cred că voi avea rezultate foarte bune pe zgură”, a spus Hănescu la finalul meciului.

„A fost dificil, aşa cum mă aşteptam. Victor are un stil de joc frumos, iar dacă îl laşi să joace o face bine, te trimite stânga-dreapta. A trebuit să joc rapid, să nu îl las să controleze jocul. A fost greu să joc astăzi acest tenis bun de care aveam nevoie pentru a-l învinge pe Victor, pentru că nu jucasem bine în ultima perioadă”, a declarat Simon, care îl va întâlni în sferturi pe cehul Lukas Rosol, câştigătorul de anul trecut.

În competiţie au mai rămas doi români, Adrian Ungur şi Marius Copil, ambii urmând să joace joi pentru calificarea în sferturile de finală.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close