Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Serena Williams

Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Serena Williams

Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Serena Williams
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
23 Aug 2015   •   08:22

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sârbă Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificându-se în finala turneului de la Cincinnati, fază în care va evolua împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA.

 
Halep s-a impus fără probleme într-o oră şi opt minute şi, în urma acestui rezultat, ea va urca, începând de luni, pe locul 2 WTA. Locul 2 în clasamentul WTA de săptămâna viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe americanca Serena Williams.
 
Până atunci, Halep va juca, duminică, de la ora 22.00, la Cincinnati, împotriva numărului 1 mondial, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 14.
 
Scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată, îm martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close