Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea are ruptură de ligamente şi nu va mai juca în acest an

Sorana Cîrstea are ruptură de ligamente şi nu va mai juca în acest an

Sorana Cîrstea are ruptură de ligamente şi nu va mai juca în acest an
Sursa foto: sorana cirstea
22 Oct 2009   •   10:47

Ghinionul şi dorinţa uneori prea mare de a ne bucura cu jocul ei au făcut-o pe cea mai bine clasată jucătoare română în tenisul mondial să se accidenteze grav. Jucătoarea situată pe locul 39 WTA nu va mai juca tenis în 2009 după ce a suferit, la Turneul de la Moscova, o ruptură de ligamente la picior.
Una din cauze este, din ce se pare, o injecţie cu cortizon menită să îi aline durerea Soranei. Din păcate, a făcut opusul.
Sorana juca în primul tur de la Turneul de la Moscova împotriva compatrioatei Monica Niculescu. La o minge mai solicitantă, tânăra de 19 ani s-a forţa şi, imediat, s-a prăbuşit de durere, fiind în cele din urmă transportată la spital. În mod ciudat, ruptura de ligamente de la genunchi a fost cauzată, se pare, de o umflătură apărută la talpă la US Open, netratată. În cele din urmă, Sorana a fost adusă în ţară cu piciorul în ghips şi a efectual un control RMN. Mama sportivei explică rezultatele.
?Mai bine n-ar fi făcut acea injecţie cu cortizon. La New York nu şi-a protejat piciorul, a jucat dezinvolt. I-am zis după turneul de la Beijing să vină acasă, dar a insistat să joace în continuare?, a declarat Liliana Cîrstea pentru Libertatea.
Sorana va trebui, acum, să poarte piciorul în ghips mult timp şi, în cazul unei astfel de accidentări, este probabil să sufere o intervenţie chirurgicală care să o scoată din competiţie până în 2010.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Monica Niculescu
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close