Antena 3 CNN Show Showbiz A murit producătorul de televiziune Valeriu Lazarov

A murit producătorul de televiziune Valeriu Lazarov

A murit producătorul de televiziune Valeriu Lazarov
Sursa foto: lazarov
11 Aug 2009   •   08:39

Valeriu Lazarov, fostul director general şi consilier delegat al canalului Telecinco în perioada 1985 şi 1994 şi celebru realizator al Television Espanola în anii 70, a murit marţi dimineaţă la Madrid, după cum a informat fiul său.

Lazarov, născut la Bârlad, România, dar având cetăţenie spaniolă din 1972, a murit de moarte naturală la vârsta de 73 de ani, potrivit fiului său Valeriu.

Valeriu Lazarov a revoluţionat industria de divertisment din România, aducând formate de emisiuni de succes, precum ?Surprize, surprize?, "Din dragoste" sau ?Ploaia de stele?, şi producând mai multe telenovele.

Potrivit fiului său, Roberto, Valeriu Lazarov suferea de o afecţiune la colon, însă nimeni nu se aştepta la acest deznodământ. Omul de televiziune va fi înmormântat la Madrid joi sau vineri, însă o ceremonie de comemorare va fi organizată şi în România, ?ţara pe care a iubit-o cel mai mult?. ?Era întotdeauna fericit când se întorcea, când avea proiecte în România? a declarat Roberto Lazarov, pentru Antena 3.





Pentru mai multe materiale video, accesaţi site-ul VideoNews

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close