Antena 3 CNN Show Showbiz Antonino din Italia, câştigătorul trofeului Cerbul de Aur

Antonino din Italia, câştigătorul trofeului Cerbul de Aur

Antonino din Italia, câştigătorul trofeului Cerbul de Aur
Sursa foto: antonino
07 Sep 2009   •   11:12

Marele trofeul al Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov a fost câştigat de Antonino din Italia, cu piesa lui Horia Brenciu "Septembrie luni", Cerbul de Argint a revenit românilor de la The Marker, iar pe poziţia a treia s-a clasat un alt român, Ovi, care a reprezentat Norvegia, a anunţat Mediafax.

Celelate două premii speciale ale festivalului au fost câştigate de Glen Vella din Malte, care a primit premiul juriului, şi Ovi din Norvegia, căruia i-a revenit premiul de popularitate.

Antonio a primit trofel de la Paula Seling, membru al juriului şi câştigătoarea ediţiei din 2002.

Italianul a plâns când i-a fost înmânat trofeul şi a mulţumit României şi Italiei. A

Trupa The Marker, care a reprezentat România la Cerbul de Aur, a primit trofeul de argint. Aceştia au cântat cu instrumentele, fără orchestraţie pe negative.

"Ţinta noastră a fost să câştigăm un premiu şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit să primim Cerbul de Argint care pentru noi este Cerbul de Aur Alb. Urmează să ne promvăm albumul şi să continuăm ceea ce am început", a declarat Paul Mateş, solistul trupei.

Singurul concurent care va pleca acasă cu două premii este Ovi din Norvegia. Acesta a câştigat Cerbul de Bronz, plus suma de 5.000 de euro şi premiul special al publicului, de 3.000 de euro.

Premiul Special al Juriului i-a fost oferit lui Glen Vella, reprezentantul Maltei, acesta primind 3.000 de euro.



Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close