Antena 3 CNN Show Showbiz Bob Dylan concertează la Bucureşti - VIDEO

Bob Dylan concertează la Bucureşti - VIDEO

Bob Dylan concertează la Bucureşti - VIDEO
02 Iun 2010   •   21:55

Un show de neuitat are loc miercuri la Bucureşti. Face istorie de două decenii, iar protagonistul său este inegalabilul Bob Dylan. Miercuri seară, dedicaţie specială pentru fanii din România. Pentru ca totul să fie perfect, zeci de oameni au muncit şi miercuri, iar vremea a ţinut cu ei.

Dacă pe scenă oamenii lui Dylan au acordat instrumentele şi au verificat luminile, în arenă au muncit românii. Au aranjat scaunele, au lipit afişe şi au pregătit meniul. Diseară, zece mii de fani vor petrece în stil american, cu bere şi hotdog.

Pentru artistul american, organizatorii au pus la rece vinuri alese, printre care şi câteva româneşti. De mâncare se ocupă o apropiată a lui Dylan.

?Călătoreşte cu bucătăreasă personală, jumătate unguroaică, jumătate poloneză, care a făcut cumpărăturile, mâncare proaspată, fructe legume, şi ea îi găteşte?, explică Dragoş Chiscoci, organizator.

Obosit, pesemne după drumul cu autocarul până la Bucureşti, artistul în vârstă de 69 de ani s-a refugiat marţi în camera de hotel.

Pentru prima sa vizită în România, se pare ca Bob Dylan a ales sa se cazeze într-un hotel de pe Calea Victoriei, acelasi care a gazduit-o si pe Madonna vara trecută timp de cinci zile. Şi din care Dylan nu a ieşit deloc. Vrea să fie în formă maximă pentru români.



?Bob Dylan improvizează foarte mult pe scenă, depinde de cum se simte în acel moment, depinde de ce energie îi transmite publicul. Ne dorim şi ne aşteptăm la un show memorabil?, a mai spus Dragoş Chiscoci. Showul "Never Ending Tour" al lui Bob Dylan împlineşte luna asta 22 de ani.

Observator

×
Subiecte în articol: Bob Dylan
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close