Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu: A fost cea mai lungă cezariană juridică. Elan: Oricum ii dadeam copilul

Mihaela Rădulescu: A fost cea mai lungă cezariană juridică. Elan: Oricum ii dadeam copilul

Mihaela Rădulescu: A fost cea mai lungă cezariană juridică. Elan: Oricum ii dadeam copilul
Sursa foto: mihaela radulescu, elan schwartzenberg
01 Apr 2009   •   19:19

Elan Schwartzenberg s-a jucat de-a şoarecele şi pisica. El a mărturist că, de fapt, nu vrea să-l ia pe Ayan, ci doar să o atenţioneze pe Mihaela. A spus-o pe holurile tribunalului, în timp ce instanţa hotăra cui îi încredinţează custodia copilului. În cele din urmă judecătorii au decis marţi că Ayan va rămâne lângă Mihaela. Mai trebuie doar ca Elan să dea în scris instanţei că fiul lui va creşte lângă mamă.

?S-a întâmplat ce trebuia. A fost cea mai lungă cezariană juridică?, a declarat Mihaela Rădulescu.

În total, a durat şapte ore, extrem de lungi, nu doar pentru Mihaela, ci şi pentru avocaţi. ?Ca şi durată nu ştiu să fi fost un astfel de litigiu care să dureze şapte ore?, a precizat Iancu Toader, avocatul Mihaelei Rădulescu

Mihaela a rămas în sală. El a ieşit. A mers până la maşină şi s-a întors pe hol. Nu au avut mult de aşteptat. Elan a apucat să fumeze o ţigară cu avocatul Mihaelei, şi să se salute cu fratele şi cumnata ei. Apoi au fost chemaţi în sală. Iar Mihaela a ieşit zâmbitoare.

S-a urcat în maşina fratelui ei şi a plecat. A urmat lovitura de teatru. A dat-o Elan, la fel de zâmbitor.

?Dacă câştigam azi copilul acţiunea nu avea continuitate, îi spuneam Mihaelei: Ţi-am dat un semnal, nu îţi ia nimeni copilul?, a declarat Elan Schwartzenberg.

Cu alte cuvinte, ar fi fost doar o atenţionare, spune Elan. Un joc al orgoliilor. Legal însă procesul de custodie începe pe 8 aprilie. Elan ar trebui să depună până atunci o cerere de renunţare la acţiune. Omul de afaceri spune că a semnat deja hârtia şi că probabil actele vor ajunge joi la judecători.

Observator

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu elan schwartzenberg
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close