Antena 3 CNN Externe Târgul de Turism de la Budapesta. Ţinutul Secuiesc are un stand separat de cel al României

Târgul de Turism de la Budapesta. Ţinutul Secuiesc are un stand separat de cel al României

Târgul de Turism de la Budapesta. Ţinutul Secuiesc are un stand separat de cel al României
03 Mar 2010   •   15:33

Ţinutul Secuiesc va dispune de un stand separat de cel al României la Târgul de Turism de la Budapesta care va avea loc în perioada 4-7 martie. Standul intitulat ''Valorile Ţinutului Secuiesc'' are aproximativ 100 de metri pătraţi şi va prezenta toate atracţiile turistice ale judeţelor Harghita, Covasna şi Mureş, informează Agerpres.

"Consiliile judeţene participante, împreună cu operatorii de turism precum şi cu organizaţiile neguvernamentale vor beneficia de contact direct cu publicul, oferindu-i posibilitatea de a cunoaşte şi de a descoperi frumuseţile peisagistice şi valorile cultural-turistice ale Ţinutului Secuiesc", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba.

"Turismul poate fi motorul economiei în cele trei judeţe, de aceea considerăm foarte importante expoziţiile de acest gen", a mai declarat preşedintele Consiliului Judetean Harghita.

Potrivit lui Borboly Csaba, standul Tinutului Secuiesc s-a bucurat de succes la Târgul de Turism de la Bucureşti şi doreşte ca acest brand să fie promovat şi în Ungaria.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tinutul secuiesc turism budapesta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close