Antena 3 CNN Actualitate Alina, mama din Iaşi omorâtă de soţ pentru că nu mai câștiga bine la videochat, îşi implora clienţii să o salveze: "O plimba cu lanţul prin casă"

Alina, mama din Iaşi omorâtă de soţ pentru că nu mai câștiga bine la videochat, îşi implora clienţii să o salveze: "O plimba cu lanţul prin casă"

Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de 6 ani de soțul ei pentru că nu mai câștiga atât de bine în videochat.

Alina, mama din Iaşi omorâtă de soţ pentru că nu mai câștiga bine la videochat, îşi implora clienţii să o salveze: "O plimba cu lanţul prin casă"
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Sep 2022   •   11:26

Bărbatul din Iaşi a fost prins în Italia și seara trecută, individul a fost adus în ţară, şi a ajuns în arest. 

Tânara le arăta până şi clienţilor ororile la care era supusă și îi ruga să o salveze.

''Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuţi sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare'', este doar unul dintre mesajele Alinei pentru clienții săi, conform Observator.

Alina îşi câştiga banii din videochat, iar soţul îi urmărea îndeaproape activitatea.

Disperată, tânăra le-a arătat chiar clienţilor imaginile în care soţul o abuza pentru că nu era mulţumit de câţi bani face. 

”Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor şi pe tine, şi copilul. 

Avea o curea, un lanţ. O plimba cu lanţul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei” a povestit o rudă a Alinei. 

În martie, fata a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut-o salva.

Soţul a fost audiat atunci, însă înainte de a se lua o decizie împotriva lui, a fugit din ţară, cu tot cu copil.

A fost dat în urmărire internaţională şi a fost prins după jumătate de an, în Italia.

×
Subiecte în articol: videochat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close