Camelia Bogdan minte. Iată argumentele

20 Feb 2016   •   12:08
Camelia Bogdan minte. Iată argumentele

Camelia Bogdan minte, scrie Grupul de Investigații Politice pe Facebook, care prezintă o serie de argumente: 


Ieri, la 10 zile de la dezvăluirile GIP referitoare la faptul că în timp ce judeca Dosarul ICA a primit bani de la Ministerul Agriculturii, Camelia Bogdan și șeful ei, generalul SRI Florian Coldea, au dat un răspuns de toată jena.

1. Judecătoarea Camelia Bogdan se apără de acuzația de incompatibilitate invocând o hârtie emisă special pentru ea de un alt subordonat al generalului Coldea, fostul șef al ANI, Horia Georgescu, aflat în prezent în arest la domiciliu pentru fapte de corupție.

2. Judecătoarea Camelia Bogdan minte când susține: „nu am încasat drept remuneraţie pentru prestaţia mea ca lector sub nicio formă, nicio sumă de bani de la vreo parte din dosarul ICA”. În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte implicată în dosar și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov pe banii aceluiași minister.

3. Camelia Bogdan minte când spune că „banii cu care am fost remunerată pentru activitatea mea de lector nu provin de la Ministerul Agriculturii dintr-un împrumut contractat de Statul Român, prin Ministerul Finanţelor, cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare”. GIP publică un document al Băncii Mondiale din care reiese clar că proiectul CESAR a fost implementat de Ministerul Agriculturii. În plus, banii au fost primiți de Ministerul Agriculturii de la BIRD, așa cum o demonstrează chiar documentele de pe site-ul oficial al programului CESAR, www.makis.ro: „Guvernul României prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale („MADR”) a primit de la BIRD Împrumutul nr. 4875-RO pentru implementarea Proiectului Completarea sprijinului financiar acordat de UE pentru restructurarea agriculturii în România (CESAR)”.

4. Într-un mod cu totul ridicol, judecătoarea Camelia Bogdan încearcă să ascundă faptul că a primit bani de la partea vătămată, Ministerul Agriculturii, în spatele relației sale cu un intermediar, firma de consultanță contractată de minister pentru organizarea cursurilor. Este ca și cum un angajat ar susține că nu este plătit de angajatorul său, ci de contabila care i-a înmânat banii.

5. Încercările judecătoarei Camelia Bogdan de a-și ascunde ilegalitățile ar fi putut avea succes într-un stat stalinist fără internet și presă liberă. Acum însă, îți ia literalmente un minut pentru a descoperi că judecătoarea Camelia Bogdan minte. Ajunge să intri pe google și să cauți, de exemplu, proiect UMP agricultura CESAR.  

 
Camelia Bogdan minte.Ieri, la 10 zile de la dezvăluirile GIP referitoare la faptul că în timp ce judeca Dosarul ICA a...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on Saturday, February 20, 2016

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close