Antena 3 CNN Actualitate Coincidenţa macabră care i-a şocat pe prietenii tânărului care a murit pe plajă la Mamaia. "S-a întâmplat fix acum un an"

Coincidenţa macabră care i-a şocat pe prietenii tânărului care a murit pe plajă la Mamaia. "S-a întâmplat fix acum un an"

Coincidenţa macabră care i-a şocat pe prietenii tânărului care a murit pe plajă la Mamaia. "S-a întâmplat fix acum un an"
de O.P.    |    31 Iul 2014   •   12:29

Moartea tânărului de 24 de ani, pe o plajă din Mamaia este înconjurată de multe necunoscute. Marian Mezdrea sosise la mare vineri, iar sâmbata seara a mers într-un club din Mamaia împreunî cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, în cursul nopţii, el a ieşit din club şi a mers pe plajă, acolo unde a fost găsit decedat de către prieteni.

Acestia au sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.Prietenii lui Marian spun că fix în aceeaşi zi în care a murit el, dar în urmă cu un an, a decedat şi bunicul său: "Marian era foarte apropiat de bunicul său. Iar faptul că au murit în aceeaşi zi, la un an diferenţă e cutremurător", spun apropiaţii tânărului.

Marian a fost înmormântat, dar familia şi prietenii doresc să afle ce anume l-a omorât pe băiat.

×
Parteneri
Hidroelectrica face angajări şi oferă salarii de 10.000 de lei
x close