Antena 3 CNN Actualitate Ce a declarat mama fetiței de 12 ani, găsite moartă în canapea, în fața anchetatorilor

Ce a declarat mama fetiței de 12 ani, găsite moartă în canapea, în fața anchetatorilor

Mama fetiței al cărei cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea dintr-un apartament din cartierul Berceni, din Capitală, a fost audiată prin sistem video în Spania, de anchetatorii români.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   07:09

Prinsă de poliția din regiune chiar la locul de muncă și arestată imediat, femeia a mărturisit că nu ea și-a omorât fiica. În schimb, concubinul ei este căutat acum în toată Europa. Surse spun că acesta ar fi fost localizat tot în Spania.

Între timp, concluziile medicilor legiști șochează. Ei au stabilit că minora a avut parte de un sfârșit violent.

Ilie Marcel Șerbuc este principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4. Iubita lui, Simona Monica Iftimovici, este chiar mama fetiței de 12 ani. Amândoi au închiriat apartamentul groazei din Sectorul 4, unde a fost găsit fără suflare trupul fetiței.

Citește și: Ea este fetița ucisă într-un apartament din Sectorul 4!

Anamaria Constantin era copilul Monicăi. Testele ADN au confirmat cea mai sumbră bănuială a rudelor.

”La data de 6.06 2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac de plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sectorul 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

După ce au fost la INML, tatăl fetiței, unchiul și bunica, au dat declarații la poliție. Aici au aflat că Anamaria a murit în chinuri groaznice.

Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai știa nimic despre Anamaria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiței, pe 17 aprilie. Ana, mama ei și iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile Pascale.

”Venim vineri acasă toți. Ana are telefonul stricat. Venim vineri pe la voi. E cu noi, nu vrea să mai meargă acasă. Venim vineri”, i-a scris mama Anei bunicii acesteia.

Doar că vineri, pe data de 21 aprilie, cei trei nu au mai ajuns la locul de întâlnire și nici nu au mai răspuns vreodată la telefon. Pe data de 5 mai, tatăl Anei a dat-o dispărută la poliție.

Rudele sunt șocate de cele întâmplate. Acestea nu înțeleg cine a omorât-o pe Anamaria, cine i-a învelit trupul într-un sac și cine l-a pus în canapea. Oamenii resping ideea cum că mama ar fi avut vreo legătură.

Simona Monica Iftimovici a fost arestată, noaptea trecută, în Spania. A fost prinsă chiar la locul său de muncă. Iar iubitul său este căutat și el de poliție.

Victimele violenței domestice sunt sfătuite să sune gratuit la numărul de telefon 0800 500 333. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24. Victimele sunt redirecționate către 42 de echipe de intervenție, interinstituționale și multidisciplinare, înființate la nivelul celor 41 de județe și al municipiului București.

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close