Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4! Mama fetiței moarte a fost săltată de polițiști în Spania

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4! Mama fetiței moarte a fost săltată de polițiști în Spania

Sunt informații de ultimă oră în cazul fetiței ucise și ascunse în lada unei canapele. Polițiștii spanioli au reținut-o pe mama copilei.

de Laura Dinu    |    06 Iun 2023   •   13:34

Medicii legiști au stabilit deja că trupul aparţine fetiței de 12 ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu și a început urmărirea penală cu privire la infracțiunea de omor.

Potrivit presei spaniole, poliția a arestat-o pe femeie la Torrefarrera (Lleida). 

Poliția catalană spune că evenimentele ar fi implicat și o altă persoană care s-ar fi aflat în același oraș. 

Datorită indicațiilor pe care le aveau, polițiștii au localizat-o și arestat-o marți, în jurul orei 01:00, pe mama fetiței. 

Secția de Investigații Criminale (DIC) a deschis o anchetă pentru clarificarea faptelor și stabilirea gradului de participare a deținutului. 

Zilele trecute, un trup fără viață a fost găsit de proprietarul unui apartament pe care l-a închiriat în urma cu 3 luni. Pentru că femeia care a închiriat locuința nu mai răspundea la telefon, proprietarul a fost nevoit să vină din Spania, acolo unde locuia, și sa găsească în locuință cadavrul care era într-o stare avansată de putrefacție. 

Au fost prelevate probe de la fața locului timp de zeci de ore, iar apartamentul a fost sigilat. 

Cazul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. În momentul de față se fac cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest deces. 

Vecinii confirmă că femeia care închiriase apartamentul a fost văzută cu un bărbat și într-una din zile chiar și cu o fetiță. 

Victimele violenței domestice sunt sfătuite să sune gratuit la numărul de telefon 0800 500 333. Operatorii vor răspunde non-stop și vor direcționa victimele către 42 de echipe de intervenție, interinstituționale și multidisciplinare, înființate la nivelul celor 41 de județe și al municipiului București. 

×
Subiecte în articol: crima București Berceni
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close