Antena 3 CNN Actualitate Daily Income. Ilan Laufer: Mă îngrijorează că aceste dosare ies la lumină după foarte mulţi ani

Daily Income. Ilan Laufer: Mă îngrijorează că aceste dosare ies la lumină după foarte mulţi ani

Daily Income. Ilan Laufer: Mă îngrijorează că aceste dosare ies la lumină după foarte mulţi ani
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Iun 2015   •   10:18
Dragoş Băsescu, fiul fratelui lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost adus cu mandat la DNA, miercuri dimineaţă.
 
Antreprenorul Ilaun Laufer a explicat, în ediţia de miercuri a Daily Income, realizată de Adrian Măniuţiu, că nu ştie ce să creadă despre independenţa justiţiei în astfel de cazuri. 
 
"De fiecare dată când privesc genul acesta de acţiuni, post regimul lui Traian Băsescu, încerc să îmi dau seama dacă justiţia este independentă sau nu. Ceea ce mă îngriojorează este faptul că aceste dosare ies la lumină după foarte mulţi ani de la comiterea faptelor. În clipa în care comiţi o infracţiune, de ce unii oameni strâng aceste informaţii, nu le folosesc atunci când ar trebui să le folosească şi după ce un regim cade începem să vedem lucrurile acestea? Nu spun, s-ar putea să fie vinovaţi, mai bine mai târziu decât deloc, dar dacă ne dorim ca lucrurile să intre în normalitate, să vedem că sunt anchetaţi în timp real. Altfel intrăm într-un cerc în care permanent cineva este şantajat şi atunci lucrul acesta nu este dloc benefic pentru noi."
 
De asemenea, Laufer a explicat că statul ar trebui să intervină pentru a recupera prejudiciul creat. 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close