x close

Declaraţii şocante ale ucigaşului preotului din Focşani. "Nu îmi pare rău. Părintele trebuia să moară"

de D.D.    |    18 Iun 2012   •   07:12
Declaraţii şocante ale ucigaşului preotului din Focşani. "Nu îmi pare rău. Părintele trebuia să moară" 407 Foto: Agerpres
Ucigaşul preotului din Focsani i-a şocat pe anchetatori cu o declaraţie făcută în timpul percheziţiilor. A spus că nu îi pare rău pentru fapta comisă, că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară. A fost declaraţia care l-a trimis direct în spatele gratiilor. Aşa cum se aşteptau, în casa criminalului, anchetatorii au descoperit mai multe materiale religioase.

Florentin Puşcoiu a fost audiat toată noaptea până şi-a recunosct fapta. Avocatul său spune că pedeapsa în astfel de cazuri poate ajunge până la 25 de ani de închisoare.

Criminalul nu are nicio părere de rău că l-a ucis pe părintele Marin. Le-a declarat procurorilor că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară. Probele care îl incriminează pe bărbat sunt nişte foi cu versete biblice din "A cincea carte a lui Moise", capitolul 13 , versetul 5. Cu ele a mers la părintele Marin să i le explice.

Vecinii criminalului spun că bărbatul părea foarte schimbat în ultima vreme. Oamenii ştiau că a avut probleme şi în familie.

Aşa l-au şi descoperit anchetatorii pe ucigaş. După ce au aflat că în ultimele zile a mers la mai multe biserici, i-au întrebat pe toţi preoţii din zonă dacă ştiu ceva despre un enoriaş care să corespundă portretului robot făcut de criminalişti.Citeşte mai multe despre:

ucigas Focsani biserica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati