Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri înspăimântătoare făcute de femeia care și-a riscat viața pentru a-și elibera cățelul din gura unui Amstaff: „Te bagi în gura leului, şi apoi te gândeşti ce ai făcut”

Dezvăluiri înspăimântătoare făcute de femeia care și-a riscat viața pentru a-și elibera cățelul din gura unui Amstaff: „Te bagi în gura leului, şi apoi te gândeşti ce ai făcut”

Dezvăluiri înspăimântătoare făcute de femeia care și-a riscat viața pentru a-și elibera cățelul din gura unui Amstaff: „Te bagi în gura leului, şi apoi te gândeşti ce ai făcut”
10 Iun 2019   •   21:59

Stăpânul Amstaff-ului care a sfâșiat un cățel plimbat în lesă de stăpâna lui a fost identificat. Se pare că acesta a fost luat la întrebări de polițiști și dus la audieri. 

Stăpânul riscă doar o amendă de cel mult 500 de lei. 

Incidentul care a îngrozit o țară întreagă a fost filmat de o cameră de supraveghere. O femeie își plimba liniștită cățelul, pe Cadet, un fox terrier, iar la un moment dat se trezește că un câine de luptă foarte periculos a venit să-l atace. 

Femeia a încercat toate variantele posibile să-și scape animalul de companie, dar n-a avut nicio șansă. 

„Nu puteam să fac altceva şi cred că niciunul dintre voi nu aţi fi procedat altfel. Când ţii foarte mult la cineva, faci tot posibilul să îl salvezi. Aşa e, te bagi în gura leului, şi apoi te gândeşti ce ai făcut”, a spus femeia

“Doamna a fost ineficientă, eu am fost ineficientă, au venit doi muncitori şi au turnat apa pe el. S-a relaxat, i-a dat drumul, dar femeia nu a reuşit să-l prindă şi apoi s-a înfipt în gâtul câinelui meu”, a mai spus ea, potrivit știrileprotv

Femeia a reușit să scape cu câteva vânătăi și câțiva colți înfipți în mână. A mers să depună plângere la Poliție imediat după incident. 

×
Subiecte în articol: femeia
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close