Antena 3 CNN Actualitate Duşa: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic. Baza militară va fi operaţională în toamna acestui an

Duşa: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic. Baza militară va fi operaţională în toamna acestui an

Duşa: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic. Baza militară va fi operaţională în toamna acestui an
de S.T.    |    12 Mai 2015   •   15:52
Lucrările de la Deveselu sunt în grafic și baza militară va fi operațională în toamna acestui an, potrivit ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa, care a efectuat marți o vizită în baza militară din comuna din județul Olt.
Ministrul a precizat că lucrările vizează reamenajarea și modernizarea unor pavilioane, realizarea elementelor de comandă și control, a rețelelor de utilități și a aleilor de acces către subunitatea militară românească.

"Lucrările sunt în grafic. Sigur, sunt lucrări care se referă în primul rând la reamenajarea și modernizarea pavilioanelor, realizarea elementelor de comandă și control, rețele de apă, canalizare și termoficare și alte lucrări de amenajare, respectiv a aleilor de acces atât către site, cât și spre baza românească, subunitate care va asigura protecția bazei de la Deveselu", a declarat ministrul, informează Agerpres.

Mircea Dușa a anunțat, totodată, că până în luna septembrie MApN va cheltui 47 milioane de lei și că deja au fost efectuate lucrări de 30 milioane lei.

"MApN, în primă etapă până în septembrie, a planificat să cheltuiască 47 milioane lei din bugetul propriu. Din acești bani a fost cheltuită deja suma de 30 milioane lei, urmează să realizăm lucrările pe care le avem planificate în această perioadă", a declarat Dușa.

Ministrul Apărării a arătat, de asemenea, că locuitorii comunei Deveselu au avut beneficii în urma deciziei de amplasare a scutului antirachetă în baza militară din localitate, deoarece au fost făcute investiții importante în infrastructura socială și de utilități a comunei.

Ministrul Duşa a menționat că în viitor în localitatea Deveselu va fi introdusă rețea de alimentare cu gaze.

×
Subiecte în articol: Mircea Dusa Deveselu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close