Antena 3 CNN Actualitate Elevul care a înjunghiat un poliţist din Popeşti Leordeni este olimpic la Informatică

Elevul care a înjunghiat un poliţist din Popeşti Leordeni este olimpic la Informatică

Elevul în vârstă de 14 ani, care a înjunghiat un poliţist din Popeşti Leordeni chemat chiar de părinţii săi, este olimpic la Informatică.

Elevul care a înjunghiat un poliţist din Popeşti Leordeni este olimpic la Informatică
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Carmina Pricopie    |    07 Noi 2023   •   12:36

Potrivit unor surse, atacul s-a produs chiar în casa părinţilor elevului de 14 ani, în timp ce acesta era certat de tatăl său.

Totul s-a întâmplat, ieri, după ce copilul, care este olimpic la Informatică, a devenit agitat după o ceartă cu tatăl său, iar mama a fost cea care s-a consultat cu medicul băiatului. Acesta din urmă i-a recomandat mamei să sune la numărul unic de urgenţă 112 şi să ceară internare.

Un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului, iar agenţii au intrat în casă, moment în care l-au găsit pe adolescent liniştit.

De faţă cu agenţii, tatăl a început să îl certe pe elev, iar acesta a devenit agresiv, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti.

Polițistul a fost transportat cu răni grave la Spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, iar minorul se află în prezent în custodia poliţiştilor.

"În cauza apelului prin 112, din seara de 6 noiembrie a.c., ora 21:34,  efectuat de un membru al unei familii, din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate, facem următoarele precizări:

La momentul desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic, prin lovire, în regiunea gâtului, deasupra claviculei, cu un obiect tăietor - înțepător. 

Polițistul a fost transportat de către echipajul medical la o unitate spitalicească din București, unde a rămas internat.

Minorul respectiv a fost internat la o unitate spitalicească de profil.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj sub forma tentativei la umor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", se arată într-o informare IPJ Ilfov.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close