Antena 3 CNN Actualitate Mascații au intrat peste 3 videochatiste din Iași fix în timpul programului. Una dintre ele sare din pat direct lângă calorifer de frică

Mascații au intrat peste 3 videochatiste din Iași fix în timpul programului. Una dintre ele sare din pat direct lângă calorifer de frică

Mascaţii de la SAS Iași au efectuat, la începutul lunii aprilie, mai multe percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar deschis sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori. La una dintre locaţiile la care mascaţii au descins în forţă au fost găsite trei tinere, care filmau un show erotic.

Mascații au intrat peste 3 videochatiste din Iași fix în timpul programului. Una dintre ele sare din pat direct lângă calorifer de frică
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   17:17

Cele trei fete au fost surprinse de mascați, goale, chiar în timpul unui show de videochat. Imaginile filmate de camerele pe care tinerele le foloseau pentru videochat au surprins momentul în care agenții intră în cameră.

În imaginile video se poate observa că tinerele se sperie, una dintre acestea sare sub calorifer de teamă, iar alta rămâne blocată cu o jucărie sexuală în funcțiune.

Când au dat buzna, oamenii legii au strigat: "Mâinile pe cap, mâinile pe cap am zis! Rămâneți așa!".

Imediat după, transmisia a fost întreruptă, autoritățile închizând repede camera de filmat.

"Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat două percheziţii domiciliare la un bărbat bănuit de trafic de minori. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – februarie 2020, un bărbat, de 44 de ani, ar fi recrutat două minore, pe care le-ar fi constrâns să practice prostituția în folosul său, în diferite locații (închiriate în regim hotelier), în municipiul Iași.

Totodată, bărbatul s-ar fi ocupat de postarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil. Ocazional, ar fi transportat minorele la imobilele clienților, iar banii obținuți din practicarea prostituției ar fi fost însușiți în totalitate de către acesta.

Poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere emis de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iași pe numele bărbatului, iar, în urma audierii, procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Tribunalului Iaşi.  Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acţiune au participat şi jandarmi", se arată într-un comunicat al DIICOT.

×
Subiecte în articol: Iași videochat DIICOT
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close