Antena 3 CNN Actualitate Incident revoltător într-o tabără de elevi. Mai multe copile, sub 13 ani, spun că au fost agresate sexual de un asistent medical

Incident revoltător într-o tabără de elevi. Mai multe copile, sub 13 ani, spun că au fost agresate sexual de un asistent medical

Incident revoltător într-o tabără de elevi. Mai multe copile, sub 13 ani, spun că au fost agresate sexual de un asistent medical
de O.P.    |    26 Aug 2014   •   05:53

Mai multe eleve sub 13 ani s-au plâns că au fost agresate sexual de un bărbat care era angajat pe post de asistent medical. S-a întîmplat într-o tabără organizată la Rîşnov, in judetul Brasov. Părinţii fetelor au depus plîngere la poliţie.

Când s-au întors din tabără, fetiţele au povestit că asistentul medical obişnuia să le cheme des la control. Iar când rămânea singur cu ele, le atingea într-un mod nepotrivit.

Bărbatul de 56 de ani era un obişnuit al taberelor pentru copii. De un an de zile acorda primul ajutor în tabăra de la Râşnov. Până la începutul lunii august când au fost făcute primele acuzaţii.

Supectul acuzat de pedofilie este paramedic şi îşi oferea serviciile voluntar. A înfiinţat şi o asociaţie a salvatorilor pe care o conducea.
Cele trei fetiţe pe care paramedicul le-ar fi abuzat locuiesc în judeţe diferite. Nu au împlinit încă 12 ani, iar părinţii şi psihologii încearcă acum să le ajute să depăşească trauma agresiunii.

Paramedicul e anchetat acum în libertate sub acuzaţia de corupere sexuala a minorilor. Dacă va fi găsit vinovat poate fi pedepsit cu 7 ani de închisoare.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close