Antena 3 CNN Actualitate Inconştienţă maximă. A fost la un pas să îşi omoare toată familia după ce s-a urcat băut la volan şi a zburat cu maşina de pe şosea

Inconştienţă maximă. A fost la un pas să îşi omoare toată familia după ce s-a urcat băut la volan şi a zburat cu maşina de pe şosea

Inconştienţă maximă. A fost la un pas să îşi omoare toată familia după ce s-a urcat băut la volan şi a zburat cu maşina de pe şosea
de O.P.    |    04 Aug 2014   •   05:38

Un bărbat din Năsăud a fost la un pas să-şi omoare soţia şi cei doi copii după ce s-a urcat băut la volan şi a zburat cu maşina de pe şosea. Automobilul a distrus gardul unei gospodării şi s-a oprit într-o grădină de legume.

Şoferul, soţia lui şi fiul de 14 ani au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Singura care nu a păţit nimic a fost fetiţa de doi ani, aflată pe bancheta din spate.

Familia se întorcea de la onomastica unei rude. În satul Mocod din judeţul Bistriţa-Nasaud, maşina -în care se aflau parinţii oi doi copii, de 2 şi 14 ani- s-a rasturnat oi a ieşit de pe drum.

Accidentul s-ar fi produs pentru ca şoferul consumase alcool şi a intrat cu viteza mare într-o curba.

Barbatul, care suferise de curând oi o operaţie de hernie de disc, a fost cel mai grav ranit. Soţia lui şi baiatul de 14 ani au avut rani uşoare. Singura care a scapat nevatamata a fost fetiţa de 2 ani. 

Raniţii au fost duşi la spital. Şoferului i s-au prelevat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar poliţiştii i-au facut dosar penal.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close