Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers cu copiii la supermarket și a parcat mașina pe un loc pentru persoanele cu handicap. Mesajul găsit în parbriz a făcut-o să plângă

A mers cu copiii la supermarket și a parcat mașina pe un loc pentru persoanele cu handicap. Mesajul găsit în parbriz a făcut-o să plângă

A mers cu copiii la supermarket și a parcat mașina pe un loc pentru persoanele cu handicap. Mesajul găsit în parbriz a făcut-o să plângă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Mai 2018   •   15:09

Nikki Walker, o femeie din SUA, mamă a doi copii a mers la un supermarket și, pentru că nu avea în grija cui să îi lase pe cei doi fii ai săi, i-a luat cu ea la cumpărături.

Un trecător a văzut că Nikki a parcat mașina pe un loc pentru persoanele cu handicap și i-a lăsat un mesaj răutăcios în geam:

„Doamnă, pare că nici dumneavoastră și nici copiii dumneavoastră nu aveți vreun handicap. Este dezamăgitor să văd că utilizați în mod ilegal un loc de parcare pentru persoanele cu handicap. Data viitoare lăsați locul liber pentru persoanele care chiar au nevoie”, scria pe bilet.

După ce a citit biletul, Nikki Waller, femeia care se afla la volan a decis să îi transmită pe Facebook un mesaj. Astfel, femeia a dezvăluit că unul dintre fiii ei are proteze la ambele picioare, dar erau acoperite de pantalonii lungi pe care îi purta în acea zi.

„Astăzi m-ai făcut să plâng, dar este în regulă. Numele meu este Nikki Walker și sunt mama unui băiețel cu proteză la ambele picioare. A avut mari probleme încă de la naștere, ceea ce l-a obligat să treacă prin numeroase intervenții chirurgicale”, potrivit themighty.com.

×
Subiecte în articol: parcare Supermarket handicap mesaj parbriz
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close