Antena 3 CNN Actualitate Inedit A primit într-o zi un mesaj pe telefon, care l-a dat total peste cap. A sunat persoana și a aflat ceva de-a dreptul șocant. „Nu-mi vine să cred că așa ceva este posibil!”

A primit într-o zi un mesaj pe telefon, care l-a dat total peste cap. A sunat persoana și a aflat ceva de-a dreptul șocant. „Nu-mi vine să cred că așa ceva este posibil!”

A primit într-o zi un mesaj pe telefon, care l-a dat total peste cap. A sunat persoana și a aflat ceva de-a dreptul șocant. „Nu-mi vine să cred că așa ceva este posibil!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Steve Bustin
02 Apr 2018   •   17:18

A primit într-o zi un mesaj ciudat pe telefon și a rămas extrem de surprins.

Persoana respectivă scrisese: „Nu mă cunoști, dar eu am crezut că te știu...”.

A decis să sune persoana pentru a afla mai multe detalii. Așa a aflat că el și persoana de la capătul celălalt ar fi avut o relație de mai multe luni. Surprins și având în vedere că nu o cunoștea pe persoana cu care vorbea, Steve Bustin a început să pună întrebări.

Așa a aflat că fotografiile sale au fost postate pe mai multe siteuri de socializare, pentru a reuși să obțină cât mai multe întâlniri.
 
„Mesajul era de la o femeie pe nume Constance, care avea impresia că am avut o relație de câteva luni. A devenit o poveste cunoscută. În ultimii doi ani, fotografiile mele au fost folosite pentru a păcăli 11 femei pe siteurile de dating. Astea sunt doar cele pe care le știu, numărul lor poate fi mult mai mare. Pentru că lucrez ca amfitrion și preparator de public speaking, rețelele sociale au fost mereu o parte importantă din afacerea mea ca și din viața mea socială. Așa îmi găsesc e lucru și țin legătura cu clienții mei. Mereu am fost fericit să postez fotografii din vacanță, de la pisicină, de la muncă sau plimbându-mi labdradorul”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

 

 

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close