Antena 3 CNN Actualitate Inedit Vânzările la cutiile de fasole au crescut în Marea Britanie și SUA. Motivul: un nou trend pe TikTok. Poliția e în alertă

Vânzările la cutiile de fasole au crescut în Marea Britanie și SUA. Motivul: un nou trend pe TikTok. Poliția e în alertă

Golirea unei cutii de fasole în faţa casei a devenit ultima modă pe TikTok. Din fericire, spre deosebire de alte provocări, nu pune în pericol siguranţa utilizatorilor.

Vânzările la cutiile de fasole au crescut în Marea Britanie și SUA. Motivul: un nou trend pe TikTok. Poliția e în alertă
Sursa foto: Twitter/Carpemstore1
de Alexandra Ionescu    |    29 Sep 2021   •   13:56

Pe TikTok a devenit viral un nou trend. Se numește ”beaning” și constă în golirea cutiilor de fasole în fața caselor. Din fericire, această nouă provocare nu pune în pericol siguranța utilizatorilor, ca altele de dinaintea ei. 

Vânzătorii au fost avertizați de poliție să fie atenți la tinerii care cumpără cutii de fasole în exces. 

„Dacă lucraţi într-un magazin, vă rugăm să acordaţi atenţie tinerilor care cumpără cantităţi mari de conserve de fasole”, este mesajul lansat de poliţie. Acesta, după cum a raportat presa britanică, este anunţul bizar pe care poliţia din West Yorkshire l-a adresat în ultimele ore angajaţilor din industria alimentară din Leeds şi zona înconjurătoare.

Trendul datează din aprilie, când un cont de TikTok numit ”The Bean Bandits” (n.r. Bandiții fasolei) a postat o filmare care arăta persoane turnând conținutul mai multor cutii de fasole în fața unei case. În descriere scria ”Am turnat fasole în fața ușii unei case”.

Alți creatori de conținut de pe TikTok au început acest trend în septembrie, iar filmările primesc zeci de mii de like-uri, potrivit The Insider.

×
Subiecte în articol: trend fasole beaning
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close