Antena 3 CNN Actualitate Inedit De 40 de ani, îi trimite soției aceeași felicitare de Sf. Valentin, dar cu un nou mesaj. „A devenit bijuterie de familie”

De 40 de ani, îi trimite soției aceeași felicitare de Sf. Valentin, dar cu un nou mesaj. „A devenit bijuterie de familie”

De 40 de ani, îi trimite soției aceeași felicitare de Sf. Valentin, dar cu un nou mesaj. „A devenit bijuterie de familie”
14 Feb 2019   •   10:07

Romantismul nu a murit. În ultimii 40 de ani, un bărbat i-a trimis soției sale aceeași felicitare de Sf. Valentin, dar cu un nou mesaj de iubire de fiecare dată.

La 78 de ani, Ken Myers susține că este un romantic și că soția lui, Valerie, ar fi dezamăgită dacă i-ar trimite altă felicitare. Toată povestea felicitării a început în 1979, la șase ani după ce perechea s-a căsătorit.

Felicitarea este creată chiar de Ken, care a lucrat o perioadă în industrie. „I-am trimis felicitarea lui Valerie în 1979, apoi îm 1980. După asta, am continuat pentru că era un lucru nou. Vreau să cred că sunt un soț romantic. Cred că Valerie ar fi dezamăgită dacă voi veni într-un an cu altă felicitare. A devenit ca o bijuterie de familie”.

Ken și Valerie au cinci copii, 12 nepoți și trei strănepoți. „Iubesc felicitarea și a devenit specială pentru mine de-a lungul anilor. S-a menținut bine. Mă asigur mereu că este într-un loc sigur”, a povestit și Valerie, scrie Mirror.


 

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close