Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nu le ajungeau banii pentru toate cumpărăturile. Casiera a făcut un lucru incredibil, fără să știe povestea lor

Nu le ajungeau banii pentru toate cumpărăturile. Casiera a făcut un lucru incredibil, fără să știe povestea lor

Nu le ajungeau banii pentru toate cumpărăturile. Casiera a făcut un lucru incredibil, fără să știe povestea lor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2018   •   19:56

O casieră a ținut să împărtășească o întâmplare care s-a petrecut pe când era la serviciu. Întâmplarea i-a deschis ochii privind faptul că fiecare om pe care îl întâlnești are povestea lui, necazurile sale, așa că nu ar trebui să avem prejudecăți și nici să judecăm pe nimeni.

“Eram de serviciu când, un cuplu de bătrâni pe care îi știam de ceva vreme și-au pus produsele pe bandă. Le-am scanat și când le-am spus totalul și-au dat seama că nu au suficienți bani pentru a le cumpăra pe toate. Mai aveau nevoie de vreo 45 de lei, așa că m-au rugat să scot câteva produse de pe bon, suficiente cât să atingă suma la care doreau să ajungă.

M-am prefăcut că țin întreaga pungă cu mere pe cântar când de fapt o ridicasem puțin în aer. Le-am spus că și cântarele acestea mai greșesc. Am repetat acțiunea pentru punga cu cartofi, cea cu vinete, dar și pentru cea cu portocale.

O săptămână mai târziu, cei doi bătrânei mi-au adus un buchet de flori și mi-au povestit că acum o săptămână și-au înmormântat băiatul”, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: bani cumparaturi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close