Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scrisoare neobișnuită pentru Moş Crăciun. Mesajul unui băiat de șase ani: Fac acest lucru pentru şcoală

Scrisoare neobișnuită pentru Moş Crăciun. Mesajul unui băiat de șase ani: Fac acest lucru pentru şcoală

Scrisoare neobișnuită pentru Moş Crăciun. Mesajul unui băiat de șase ani: Fac acest lucru pentru şcoală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Dec 2017   •   21:21

Un băiat de șase ani din Virginia a zguduit rețelele de socializare cu o scrisoare plină de scepticism către Moș Crăciun în care spune că viața acestuia este pustie și că Moșul nu are de unde să știe dacă a fost obraznic sau cuminte, relatează Reuters.

„Fac acest lucru pentru școală. Știu că lista ta cu copii obraznici este goală. Știu că lista ta cu copii cuminți este goală. Și viața ta este pustie. Nu știi problemele pe care le-am avut în viață. La revedere", se menționează în scrisoare.

Băiatul menționează la sfârșitul scrisorii mesajul "love" (cu dragoste — n.r.), dar refuză să-și scrie numele, precizând: "Nu îți spun cum mă cheamă".

McCammon, care este reporter la postul național public de radio, a mărturisit că le-a spus mereu copiilor săi că Moș Crăciun este "o poveste amuzantă" și că darurile de Crăciun provin de la persoane reale.

"I-am încurajat ca la școală să păstreze pentru ei adevărul despre Moș Crăciun", a precizat mama copilului într-un e-mail.

 

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copil Mos Craciun scrisoare mesaj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close