Antena 3 Actualitate Interlopul Emi Pian va fi înmormântat duminică. Cum se vor desfăşura funeraliile, în plină pandemie

Interlopul Emi Pian va fi înmormântat duminică. Cum se vor desfăşura funeraliile, în plină pandemie

de Gabriel Dano    |    08 Aug 2020   •   13:20
Interlopul Emi Pian va fi înmormântat duminică. Cum se vor desfăşura funeraliile, în plină pandemie
Sursa foto: Facebook

La înmormântarea interlopului Emi Pian, care este programată să aibă loc duminică, în cazul în care nu va fi amânată de familie, vor fi prezente echipaje ale Jandarmeriei şi Poliţiei Rutiere, pentru a se putea menţine ordinea.

Nu va fi escortă la funeralii, însă Poliţia Rutieră spune că este posibil să existe restricţii de circulaţie, însă acest lucru va fi decis mâine, în funcţie de cum va fi situaţia din teren.

Potrivit regulilor emise de medici în perioada de pandemie de coronavirus, trebuie respectate anumite măsuri. Astfel, nu trebuie să fie mai mult de 50 de persoane, pentru că este vorba de o adunare în spaţiu public şi toate persoanele prezente trebuie să poarte măşti de protecţie.

De asemenea, o altă recomandare din starea de alertă este aceea de a sta în grupuri cât mai mici şi distanţate, ceea ce înseamnă grupuri nu mai mari de 4-6 persoane.

Cumătrul interlopului Emi Pian: Vom amâna înmormântarea

Unchiul lui Emi Pian cere autorităţilor să-l lase pe tatăl interlopului Emi Pian, aflat în închisoare, să participe la înmormântarea fiului său. În caz contrar, cumătrul lui Emi Pian spune că ar putea amâna înmormântarea.

În cazul în care până la urmă tatăl interlopului ucis nu va fi lăsat să iasă din penitenciar pentru a merge la funeralii, înmormântarea interlopului Emi Pian va fi amânată, până când cererea familiei se va aproba.

Până acum, nu s-a aprobat cererea de eliberare a tatălui lui Emi Pian, care se află în penitenciar.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian

Potrivit primelor informaţii, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close