Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ana Maria Pătru, audiată la Parchetul General în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti: Ei au abuzat oamenii

Ana Maria Pătru, audiată la Parchetul General în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti: Ei au abuzat oamenii

Ana Maria Pătru, audiată la Parchetul General în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti: Ei au abuzat oamenii
20 Dec 2018   •   14:22

Ana Maria Pătru, fosta şefă AEP, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, pentru a fi audiată în calitate de „persoană vătămată” în dosarele în care sunt vizaţi procurorii de la DNA Ploieşti Lucian Onea şi Cerasela Răileanu.

„Am fost chemată ca persoană vătămată în două dosare instrumentate, împotriva procurorilor Onea Lucian şi Cerasela Răileanu. Mai precis, a torţionarilor Lucian Onea şi Cerasela Răileanu. Eu nu sunt în măsură să-i acuz, probabil o să-i acuze procurorii. Ceea ce e este destul de grav este faptul că aceşti procurori, de-a lungul timpului, au păcălit instanţele de judecată, au abuzat oamenii, au şantajat cu copii, au făcut foarte multe lucruri grave şi cred că a venit momentul să plătească şi ei”, a declarat Pătru.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în 2016, faţă de preşedintele AEP pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă şi două infracţiuni de spălare a banilor.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ana maria patru Parchetul general audiata
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close