Antena 3 CNN Actualitate Justiție Sebastian Ghiță, căutat de poliție. DNA a emis mandat de aducere pe numele fostului PSD-ist

Sebastian Ghiță, căutat de poliție. DNA a emis mandat de aducere pe numele fostului PSD-ist

Sebastian Ghiță, căutat de poliție. DNA a emis mandat de aducere pe numele fostului PSD-ist
21 Dec 2016   •   14:05

UPDATE 14.05 - Procurorii DNA Ploieşti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei. 

Potrivit acestora, Ghiţă a fost citat să se prezinte la DNA Ploieşti la ora 12.00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimiţându-şi avocaţii, care au refuzat să facă declaraţii în faţa presei. 

În acest context, anchetatorii au emis mandat de aducere pe numele fostului deputat, au spus sursele citate.

----------------------------

Știrea inițială 13.36

Sebastian Ghita este la aceasta ora cautat de politisti. Potrivit unor surse judiciare, pe numele fostului deputat procurorii DNA Ploiesti au emis un mandat de aducere, scrie hotnews.ro.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat, miercuri după-amiază, la sediul DNA Ploieşti în dosarul cunoscut sub numele "Ponta-Ghiţă-Blair", însă el nu s-a prezentat în faţa anchetatorilor la ora la care fusese chemat, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, Ghiţă a fost citat să se prezinte la sediul Parchetului la ora 12.00, însă nu a venit.

La DNA Ploieşti au venit avocaţii acestuia, care ulterior au părăsit sediul DNA fără a face declaraţii presei, anunță Agerpres.

Surse apropiate anchetei au declarat că nu se cunoaşte motivul pentru care Ghiţă nu a răspuns citaţiei şi nici unde se află acesta.

Sebastian Ghiță nu mai are imunitate parlamentară de două zile.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close