Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care elevul criminal din Grădina Botanică este prins și încătușat de polițiști

Momentul în care elevul criminal din Grădina Botanică este prins și încătușat de polițiști

Antena 3 CNN a prezentat primele imagini din momentul în care elevul de la Liceul Militar din Craiova este reținut de poliție, imediat după ce a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică.

de Cristi Popovici    |    28 Iun 2023   •   16:58

17 minute au trecut din momentul în care martorii au sunat la 112 până când tânărul de 17 ani a fost prins. Imediat după atac, adolescentul s-a plimbat liniștit pe aleile Grădinii Botanice, în speranța nu fi observat, însă doi polițiști locali i-au reținut semnalmentele și le-au transmis mai departe colegilor lor care au plecat pe urmele lui. 

Tânărul a fost oprit de poliție în stradă, pus la zid și încătușat. 

Suspectul le-a declarat procurorilor că nu le cunoștea pe victime și că s-a enervat după un schimb de replici.  

Citește și: Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică, a povestit tot! Motivul pentru care a ucis-o pe copila de 14 ani

La percheziția corporală polițiștii au găsit cuțitul de vânătoare pe care tânărul l-a folosit pentru a-i înjunghia pe cei doi. 

Fata de 14 ani a murit iar tânărul de 19 ani se zbate între viață și moarte. Prietenii acestuia au făcut apel la toți cei care pot dona sânge, deoarece băiatul a pierdut o cantitate foarte mare. 

Înmormântarea fetei de 14 ani va avea loc mâine. 

×
Subiecte în articol: crima Grădina botanică Craiova
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close