Antena 3 CNN Actualitate Locale Ați văzut-o? Sunați la 112! Fată de 15 ani din Brăila, dispărută de acasă, căutată în țară și în străinătate

Ați văzut-o? Sunați la 112! Fată de 15 ani din Brăila, dispărută de acasă, căutată în țară și în străinătate

O adolescentă din județul Brăila, dispărută de acasă, este căutată la nivel național și internațional. Căutarea a început astăzi, după ce dispariția a fost anunțat la Poliție.

Ați văzut-o? Sunați la 112! Fată de 15 ani din Brăila, dispărută de acasă, căutată în țară și în străinătate
Sursa foto: IPJ Braila
de Mia Lungu    |    23 Ian 2023   •   14:05

Potrivit IPJ Brăila, astăzi, în jurul orei 12:.00, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată de către o femeie, din localitatea Sătuc, cu privire la faptul că vineri seara, fiica sa, Ana Maria Dumbrofca, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente fetei sunt următoarele: 150 cm înălțime, 60 kg, păr blond închis, ochi verzi-căprui, fără semne particulare.

Înainte să dispară, fata era îmbrăcată cu hanorac negru și blugi și era încălțată cu o pereche de papuci de culoare mov.

Pentru ea a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, precizează polițiștii.

Citește și: Ea este Alexandra, românca însărcinată în opt luni care a dispărut în Germania | ”Au fost adesea certuri cu fostul soț”

×
Subiecte în articol: disparuta Brăila căutată
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close