Antena 3 CNN Actualitate Locale ”S-a format un vârtej” Pod rupt de o vijelie puternică, în Bistriţa. Primar: ”N-am mai văzut o asemenea calamitate în cei 24 de ani de când sunt edil"

”S-a format un vârtej” Pod rupt de o vijelie puternică, în Bistriţa. Primar: ”N-am mai văzut o asemenea calamitate în cei 24 de ani de când sunt edil"

Vremea creează probleme majore în ţară. O vijelie de o forţă neobişnuită a rupt un pod în oraşul Beclean din Bistriţa-Năsăud.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   15:06

O furtună violentă a făcut prăpăd, în județul Bistrița-Năsăud. Un pod în construcție a fost rupt de vântul puternic care a suflat cu rafale de 90 de km/h, în oraşul Beclean.

"Este pentru prima dată când am trăit asemenea calamităţi naturale. Sigur că am fost înştiinţaţi prin RO-Alert, dar nu ne-am dat seama că poate fi o situaţie atât de puternică, o vijelie extremă. N-am cuvinte să o pot descrie.

A adus pagube semnificative în tot oraşul. Copaci rupţi, acoperişuri, maşini care au fost avariate şi, totodată, s-a format o tornadă pe cursul Şomeşului, unde avem un pod în construcţie", a spus primarul oraşului Beclean, în direct la Antena 3 CNN.

Citeşte şi: Furtuna puternică a făcut prăpăd în Bistrița. Un copac a căzut peste o mașină în care se aflau două fete | Operațiune de salvare cu militari

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"De 24 de ani sunt primarul acestei localităţi. Nu mi-a fost dat să văd vreodată o asemenea calamitate"

"O parte dintre grinzile care au fost puse au fost ridicate efectiv. Vă daţi seama, o grindă are 90 de tone. Au fost avariate, dar se pot lua măsuri urgente, se fac grinzi noi şi nu va fi adusă nicio afectare în termenele care sunt pentru finalizarea acestui pod,

De 24 de ani sunt primarul acestei localităţi. Nu mi-a fost dat să văd vreodată o asemenea calamitate", a mai spus primarul localităţii.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close