Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţista filmată pe geam când se săruta pasional cu şeful ei, bătaie cu iubita fostului soţ

Poliţista filmată pe geam când se săruta pasional cu şeful ei, bătaie cu iubita fostului soţ

Poliţista care s-a baricadat cu şeful ei în secţia de poliţie este implicată acum într-un nou scandal. Agenta ar fi bătut-o pe actuala iubită a fostului soţ, iar victima şi-ar fi scos certificat medico-legal. Politista, însă, neagă orice acuzaţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2024   •   13:45

Poliţista din Schitu Goleşti, judeţul Argeş, a intrat în atenţia publică în luna aprilie a anului trecut, atunci când fostul soţ a filmat-o pe geamul secţiei de poliţie în timp ce se săruta pasional cu şeful de post.

Amândoi erau închişi în secţia de Poliţie şi, pentru a scăpa de soţul care i-a prins în flagrant, au solicitat intervenţia unui echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Citeşte şi: Telenovelă în Argeş: O poliţistă a fost prinsă în fapt de soţ, chiar la locul de muncă. A sunat la 112 şi a chemat mascaţii!

Între timp, fostul soţ al poliţistei a început o nouă relaţie cu o femeie, iar aceasta susţine că a fost agresată de poliţistă.

Potrivit unor surse, poliţista ar fi mers să ia copilul de la fostul soţ, pentru că împart custodia comună a minorului, moment în care s-a întâlnit cu noua iubită, iar între cele două a izbucnit un scandal. Cearta a degenerat, iar noua iubită a fost lovită, iar ulterior a mers la Medicina Legală şi a solicitat un certificat medico-legal, ba chiar a cerut şi un ordin de protecţie, însă judecătorii nu i-au eliberat ordinul pentru că nu face parte din familie.

Bărbatul susţine că fosta sa soţie a făcut, în ultima perioadă, o mulţime de plângeri, la parchet, dar şi la Ministerul Apărării, acolo unde este angajat acesta.

Vezi şi: Deznodământ neașteptat, după ce soțul unei polițiste din Argeș a anunțat la 112 că femeia s-a închis în birou cu un alt bărbat, iar mascații au spart ușa

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close