Antena 3 CNN Actualitate Locale Procesiune religioasă pe străzile din Constanța | Sunt anunțate restricții de trafic

Procesiune religioasă pe străzile din Constanța | Sunt anunțate restricții de trafic

Sărbătoarea creștină Sfântul Haralambie este marcată astăzi, 10 februarie 2024, la Constanța printr-un eveniment religios. Sunt anunțate și restricții de trafic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Feb 2024   •   09:25

Arhiepiscopia Tomisului organizează cu prilejul sărbătorii Sfântului Haralambie mai multe evenimente religioase, pe străzile din Constanța.

Dis-de-dimineață, preoții și credincioșii parohiei ”Sfântul Haralambie” din Constanța i-au întâmpinat pe IPS Iacov, Mitropolit de Mytilene, Grecia, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și pe PS Macarie de Glavinitsa, Episcop vicar al Mitropoliei de Ruse, Bulgaria, la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu.

Oaspeții veniți din Bulgaria și Grecia vor urma să plece în procesiune, până la biserica Sfântul Haralambie.

Pe această porțiune de drum, respectiv de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, vor fi o serie de restricții. Poliția Rutieră va fi prezentă, precum și Jandarmeria, pentru buna desfășurare a acestui eveniment, la care sunt așteptați să participe zeci de credincioși.

”În acest interval orar, pe breteaua de relație dreapta bulevardul Tomis - bulevardul Aurel Vlaicu, se vor institui măsuri de restricționare a traficului rutier.

Procesiunea se va întoarce la Biserica Sf. Haralambie pe banda I de deplasare a bulevardului Tomis - sens de mers dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre strada Tulcei“, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close