Antena 3 CNN Actualitate Mama fetiței de 12 ani ar fi știut că Ana a fost ucisă de concubinul ei. Ce le-a spus polițiștilor spanioli

Mama fetiței de 12 ani ar fi știut că Ana a fost ucisă de concubinul ei. Ce le-a spus polițiștilor spanioli

Principalul suspect în cazul fetiței de 12 ani, ucisă într-un apartament din București, este liber. Între timp, mama copilei face declarații controversate.

de Laura Dinu    |    08 Iun 2023   •   13:59

În ciuda faptului că, din primele informații, bărbatul s-ar fi aflat pe teritoriul Spaniei, polițiștii au luat legătura cu omologii din Olanda pentru că acolo le-a spus femeia că ar fi plecat acesta.  

Surse din anchetă spun că mama le-a spus polițiștilor spanioli că știa că a omorât-o în luna aprilie, înainte ca ei să plece ei în Spania, dar ca nu l-a denunțat pentru că îl iubește prea mult. Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie a spus că ea, de fapt, nu știe nimic.  

În cadrul declarațiilor, femeia a spus că a plecat cu treabă de acasă, în luna aprilie, și când s-a întors, concubinul i-a spus că fata a plecat la tatăl care avea și custodia. Apoi au plecat împreună în Spania.  

Bărbatul a mai fost în România la începutul lunii mai, dar nu a stat mult și a plecat din nou din țară.  

Între timp, tatăl îndurerat a ridicat trupul fetiței de la INML și se pregătește acum de înmormântare.  

Femeia a fost eliberata în Spania, pentru ca polițiștii nu aveau probe sa emită mandat ca să fie reținută și trimisa în România.  

Citește și: ”Ai dormit cu mortul sub pat și nu ai știut? Păi eu de unde să știu?” Noi declarații halucinante ale mamei fetiței de 12 ani, ucise în București

În aceste momente, mama fetiței se află într-un autocar care se îndreaptă spre România. Aici a fost citată de procurori la audieri.

Totodată, Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului. 

Vă amintim că, dacă sunteți victimă a violenței domestice sau martor al unor astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0 800 500 333. Serviciul este gratuit și disponibil 24 de ore din 24. 

În ajutorul victimelor sunt pregătite să intervină 42 de echipe formate din specialiști din mai multe instituții ale statului, echipe aflate atât în București cât şi în toate cele 41 de județe ale țării. 

 
 

 

 

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close