Antena 3 CNN Actualitate Media Anunțul făcut de Netflix la ICEEFest 2016

Anunțul făcut de Netflix la ICEEFest 2016

Anunțul făcut de Netflix la ICEEFest 2016
10 Iun 2016   •   11:51

După ce la începutul anului, Netflix s-a lansat oficial și în România, un reprezentant al companiei a fost prezent pentru prima dată la București, la ICEEFest 2016, acolo unde a făcut mai multe declarații pentru publicul autohton.

"Pe 6 ianuarie, Netflix s-a extins în alte 130 de țări. Asta înseamnă că am devenit disponibili în acele țări, nu că ne-am lansat propiu-zis. Credem că este loc de dezvolate pe piața din România. Motivul pentru care am acceptat să venim aici este să învățăm mai mult despre această țară.
Vrem să devenim cât mai relevanți la nivel local. Din punct nostru de vedere în ianuarie a început o călătorie lungă. A fost puțină dezamăgire la început că nu sunt subtitrări în română, suntem conștienți de această problemă. Nu publicăm date despre abonații pe fiecare țară și nu putem da datele pe România și nici pentru Europa. România este o piață, dar este una mică momentan. Sperăm că până în 2023 unul din 3 români va avea Netflix. Până la sfârșitul acestui an, producțiile de pe Netflix vor avea subtitrări. Nu avem angajați în România. Probabil că nu vom face angajări aici. Avem un birou în Amsterdam, unde sunt 80 de angajați", a declarat Joris Evers, Vice president and Head of Communications, Europe, Netflix.

 

×
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close