Antena 3 CNN Actualitate Media Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de unul din cei mai îndrăgiţi prezentatori ai Antenei 3. "A fost o experienţă incredibilă"

Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de unul din cei mai îndrăgiţi prezentatori ai Antenei 3. "A fost o experienţă incredibilă"

Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de unul din cei mai îndrăgiţi prezentatori ai Antenei 3. "A fost o experienţă incredibilă"
de O.P.    |    28 Iun 2013   •   12:22

Îndrăgitul prezentator TV, Niels Schnecker, a anunţat în această dimineaţă că va pleca de la Antena 3 pentru că a acceptat numirea ca director de campanie electorală pentru Crin Antonescu - Prezidenţialele din 2014.

Iată o parte din mesajul emoţionant transmis de Niels Schecker:

"Experienta ultimilor aproape 3 ani alaturi de voi, echipa Antena 3, a fost una incredibila. Am avut ocazia de a lucra cu un grup extrem de profesionist de la care am invatat foarte mult despre munca jurnalistului de televiziune. A fost un sentiment deosebit sa vad impreuna cu Sabina cum cresc audientele si cum devenim emisiunea de top intr-o televiziune de clasa internationala.



Va multumesc pentru felul in care m-ati primit si in care m-ati facut sa ma simt binevenit in grupul vostru extrem de select al jurnalistilor. Am fost mandru sa particip la evenimentele deosebite din Antena 3 cum ar fi meciul Steaua Chelsea, omologarea recordului mondial cu cel mai mare drapel, defilarile de 1 decembrie, actiunea « Pe Tricolor E Scris Unire » sau campaniile Fundatiei Mereu Aproape. Am impartit impreuna cu voi bucuriile premiilor si mandria de a fi parte din cel mai bun grup de presa din Romania. Si asta nu numai prin prisma audientelor dar mai ales al echipei.

Sabina si cu mine am ajuns sa fim moderatorii de serviciu pentru mini-studiorile organizate de post de-a lungul anilor putand comenta live caderi de guverne, investiri de guverne, discursul Majestatii Sale Regele Mihai I in Parlamentul Romaniei. Unde mai poti fi atat de aproape de evenimente istorice in desfasurare ? Voi pastra mereu sentimentul de apartenenta la familia Antenei 3".

Mulţumim, Niels!

×
Subiecte în articol: Niels Schnecker
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close