Antena 3 Actualitate Media Cătălin Tolontan, scrisoare pentru Digi 24

Cătălin Tolontan, scrisoare pentru Digi 24

28 Ian 2016   •   11:54
Cătălin Tolontan, scrisoare pentru Digi 24

Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, le adresează o scrisoare deschisă jurnaliștilor de la Digi 24, reproșându-le faptul că nu citează niciodată sursa informațiior pe care le preiau.


Mesajul lui Cătălin Tolontan:

"Dragi colegi,

Ne pare rău că în această dimineață nu găsiți aici și în ziar o știre. O știre din care să faceți un subiect pe care să îl rulați apoi toată ziua pe Digi24, fără ca să citați sursa.

Așa s-a întîmplat ieri cu subiectul autorizației de construire antedatate de la Stadionul Național.

Așa s-a întîmplat pe 3 noiembrie, tot în legătură cu acest stadion. (GSP, 11:13 AM- Digi 24, 18:17 PM).

Așa se întîmplă cu o netulburată consecvență.

Știm că nu aveți nimic special cu noi. Pur și simplu, pe postul la care lucrați nu se rostesc și nu se afișează numele altor televiziuni, ziare, siteuri sau radiouri din România. Pare o regulă internă.

Rareori, nume de oameni mai scapă, că se infiltrează și situațiile neprevăzute plus voința prezentatorului din direct, așa cum a făcut ieri Liana Alexandru (GSP, 6:58 AM – Digi 24, 15:04 PM).

Apoi, la montatul știrii, numele dispar, iar cele numele de instituții de presă nu apar niciodată.

Decît să ocultați instituția și să citați omul, mai bine renunțați vă rog! Nu vorbesc în numele nimănui, dar, în ceea ce mă privește pe mine, pot să vă rog asta".

Mai multe, pe tolo.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close