Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Voiculescu: Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos

Dan Voiculescu: Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos

Dan Voiculescu: Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2013   •   21:50

Preşedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, le-a răspuns, pe blogul personal, celor care au lansat în presă speculaţii privind plecarea sa din ţară, subliniind că această călătorie nu are nicio legatură cu cazul Alexandrescu.

"Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos. Călătoresc frecvent, sunt şi acum plecat, ma voi intoarce joi, dar aceasta intamplare nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul", a notat Dan Voiculescu pe blog.

"Am împuternicit pe profesorul Gheorghita Mateuţ să notifice celor care dezinformeaza cu interesul evident de a genera presiune asupra institutiilor statului si de a denigra trustul media numarul 1 din Romania ca vor raspunde in justitie pentru actiunile lor. Totodata, vor fi sesizate oficial toate institutiile interne si internationale care au competenta pe zonele de audiovizual si concurenta", a mai adăugat acesta.

În final, preşedintele fondator al PC a ţinut să precizeze că "cei care incearca sa acumuleze cota de piata printr-un razboi incorect, bazat pe dezinformari si presiuni, dus impotriva televiziunilor unui trust 100% romanesc, confirmat zilnic de increderea a 10 milioane de romani, si-au facut un calcul gresit. A mai incercat cineva sa ii convinga pe romani “sa nu se uite la Antene” si a pierdut cu 87%"

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close