Antena 3 CNN Actualitate Media Două jurnaliste poartă același nume, se îmbracă la fel și își cumpără aceleași lucruri pe nevorbite

Două jurnaliste poartă același nume, se îmbracă la fel și își cumpără aceleași lucruri pe nevorbite

Două jurnaliste poartă același nume, se îmbracă la fel și își cumpără aceleași lucruri pe nevorbite
08 Sep 2016   •   17:02

Sigur vi s-a intamplat la un moment dat sa va treziti imbracate la fel cu cineva la serviciu sau la o petrecere. Noi am aflat despre doua jurnaliste  care impart acelasi prenume, ba chiar au numele de familie si cel de-al doilea prenume inrudite,  isi cumpara aceleasi lucruri fara sa mearga impreuna, si se mai si imbraca similar, daca nu identic, pe nevorbite. Avem si doua probe in acest sens.

Proba 1: incaltari si fuste asortate cromatic

Proba 2: pijamale si truse de machiaj, descoperite intr-o deplasare, cand una a batut la usa celeilalte si au izbucnit in ras privindu-se

Dezvaluirea: pe cine avem noi aici?

Pe Carmen Avram si Carmen Moise, respectiv Carmen Gabriela Avram si Carmen Mihaela Moise, de la cea mai premiata emisiune de reportaj din Romania, “ In Premiera”. Asadar, pe langa cumparaturi si tinute comune, bifam: prenume Carmen, sfintii Mihail si Gavril, 2 dintre personajele centrale ale bibliei, Avram si Moise, toate in aceeasi echipa.

Ce spun “Carmenele”?

Carmen AVRAM: “Asa se intampla cu membrii oricarei familii adevarate: dupa niste ani de stat impreuna, incep sa semene foarte bine :)”

Carmen MOISE: "Auzi, voi iar v-ati vorbit cu ce sa va imbracati azi?" Abia cand aud replica asta prin redacție ma uit la ea, ma uit la mine, si incepem sa râdem. Iar ne-am îmbrăcat la fel. Se întâmplă atat de des, incat nu ni se mai pare nimic surprinzător. Acum ceva vreme, cand ma suna exact in secunda in care eu ma pregateam sa o sun, ma speriam. Acum, ne amuzăm. "Ce, tocmai voiai sa ma suni, nu?" Insa, de departe, cele mai amuzante situatii sunt cele in care, dupa un interviu de cate o ora, doua, personajul imi spune la final: "Doamna Carmen Avram, a fost o plăcere sa va cunosc".

×
Subiecte în articol: Antena 3 carmen avram Carmen Moise
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close