Antena 3 CNN Actualitate Media Emisiunea ?Săptămâna Financiară?, de sâmbătă la Antena 3

Emisiunea ?Săptămâna Financiară?, de sâmbătă la Antena 3

Emisiunea ?Săptămâna Financiară?, de sâmbătă la Antena 3
25 Iun 2010   •   14:49

Emisiunea ?Săptămâna financiară?, realizată si prezentată de Gabriela Vrânceanu Firea, debutează sâmbătă, 26 iunie, la Antena 3.

Începand cu ora 19:30, reporterii şi analiştii revistei ?Săptămâna financiară? şi ai ziarului ?Financiarul? vor prezenta publicului telespectator, săptămânal, timp de o ora şi jumătate, atât informaţii importante despre actualitatea economică românească, cât şi reportaje şi anchete în exclusivitate.

Emisiunea va aborda subiectele fierbinţi ale momentului şi va analiza impactul evoluţiei pieţelor interne asupra mediului de afaceri şi nu numai. De asemenea, urmărind ?Săptămâna financiară?, telespectatorii vor afla informaţii legate de evoluţia cursului de schimb valutar, a dobânzilor, care sunt tipurile de credit cele mai avantajoase, şi care sunt paşii de urmat pentru a porni o afacere sau a dezvolta un business deja existent.?Săptămâna Financiară? se adresează tuturor celor interesaţi de mersul economiei, indiferent de statut: patron sau angajat, bogat sau mai puţin avut.

În urma introducerii emisiunii ?Săptămâna financiară? în grila de programe Antena 3, Alessandra Stoicescu va realiza emisiunea ?Q&A? în intervalul orar 21:30 ? 23:00, iar ?Bizbazar cu Moise Guran? va fi transmisă de la ora 23:05 pana la orele 24:00.

Antena 3 este televiziunea de ştiri membră a INTACT Media Group.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: emisiune saptamana financiara
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close