Antena 3 Actualitate Media Emisiunea Săptămâna Financiară îşi schimbă formatul şi ora de difuzare

Emisiunea Săptămâna Financiară îşi schimbă formatul şi ora de difuzare

02 Apr 2011   •   09:55
Emisiunea Săptămâna Financiară îşi schimbă formatul şi ora de difuzare

Începând din 2 aprilie 2011, emisiunea Săptămâna Financiară, programată în fiecare sâmbătă la Antena 3, îşi schimbă ora de difuzare.

Emisiunea cu profil economic - realizată de Radu Preda, directorul editorial al publicaţiilor Săptămâna Financiară şi cotidianul Fin.ro - va începe acum de la ora 23:00 şi vine cu o noutate: va fi structurată în trei părţi, oferindu-vă faţă de formatul precedent interviul săptămânii cu o personalitate proeminentă din domeniul economic.

"Emisiunea va conţine un grupaj de materiale despre cele mai importante subiecte economice ale săptămânii, interviul săptămânii şi se va încheia cu o dezbatere, alături de 1-2 invitaţi relevanţi, pe un subiect ales în funcţie de gradul de interes pentru public", a declarat Radu Preda.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Radu Preda şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/emisiuni/saptamana-financiara-cu-radu-preda.html
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close