Antena 3 CNN Actualitate Media English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!

English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!

English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!
08 Oct 2010   •   15:26

Din 11 octombrie, în fiecare luni, Săptămâna Financiară şi Editura Litera vă oferă cel mai eficient, rapid şi cuprinzător curs multimedia de învăţare a limbii engleze: English Today. Acceptaţi provocarea lansată de Săptămâna Financiară şi învăţaţi ?Engleza fără profesor? în doar 22 de săptămâni! Pachetul de curs, care include carte, CD şi DVD, vă este oferit în fiecare luni, la un preţ special de numai 14,99 lei.

Mai mult, Săptămâna Financiară vă dă şansa testării cunoştinţelor acumulate prin acest curs. Intrând pe www.sfin.ro aveţi posibilitatea rezolvării unui test săptămânal, iar la sfârşitul cursului cei mai buni elevi pot intra în concursul pentru înscrierea gratuită la examenele Cambridge/IELTS administrate de British Council. Acestea sunt atestate internaţionale de cunoaşterea limbii engleze, cu ajutorul cărora puteţi studia sau lucra oriunde în lume.

ENGLISH TODAY vă propune să învăţaţi limba engleză într-o maniera facila, modernă şi interactivă. Pachetul multimedia oferit de Săptămâna Financiară este compus dintr-un suport de curs în format tipărit, însoţit de un CD şi un DVD care conţin  dialoguri audio, respectiv video, pentru învăţarea rapidă a limbii engleze.

Fiecare DVD include două sau trei episoade ale unui dialog intitulat ?That?s life!?, ce prezintă aventurile a cinci tovarăşi de apartament, precum şi două programe tematice dedicate cinematografului, muzicii, sportului, bucătăriei sau actualităţilor, ca într-o adevărată reţea de televiziune. în jurul episoadelor video se alcătuiesc adevăratele lecţii de engleză. Profesori şi specialişti îndrumă cititorul, deopotrivă spectator si ascultător, să descopere limba, de la gramatică la sintaxă şi de la lexic la expresii tipice şi modalităţi de exprimare. |n felul acesta, limba engleză se învaţă uşor, ca şi cum te-ai uita la televizor. DVD-ul poate fi vizionat atât pe televizor cât şi pe computer.
CD-ul audio include transcrierea episoadelor video prezente pe DVD şi noi episoade de aprofundare a cunoştinţelor acumulate.
Manual tipărit propune transcrierea şi traducerea episoadelor video, împreună cu fişe lingvistice, cu multe exerciţii noi şi un vocabular foarte practic.
Astfel, cu ajutorul fiecărui pachet multimedia, veţi putea deprinde uşor lexicul şi gramatica fie prin lectură, fie prin audiţia dialogurilor, fie prin urmărirea conversaţiilor. Pentru testarea cunoştinţelor acumulate pot fi utilizate testele grilă incluse pe suportul de curs, dar şi în varianta online a concursului.

Cursul multimedia are cinci nivele de învăţare: începător (4 apariţii), elementar (4 apariţii), intermediar 1 (4 apariţii), intermediar 2 (5 apariţii), avansat (5 apariţii) şi este accesibil deopotrivă elevilor şi studenţilor, precum  şi adulţilor care doresc să înveţe limba engleză.

English Today reprezintă un instrument de lucru esenţial în pregătirea diverselor examene şi teste de limbă engleză necesare pentru a studia în străinătate. De asemenea, cursul reprezintă o excelentă metodă de învăţare pentru mediul de afaceri şi o recunoaştere a cunoştinţelor lingvistice pentru cei care doresc să se angajeze în străinătate.

Colecţia ?English Today? apare în fiecare luni, începând din 11 octombrie, în condiţii grafice deosebite, cu un layout atractiv şi ilustraţii spectaculoase.

Primul pachet care include suportul de curs, CD şi DVD, vă este oferit luni, 11 octombrie, la un preţ promoţional de 9,9 lei.


×
Subiecte în articol: saptamana financiara
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close