Antena 3 CNN Actualitate Media Iuliana Gătej, unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti ai României. Pentru ea, orice subiect era o provocare personală

Iuliana Gătej, unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti ai României. Pentru ea, orice subiect era o provocare personală

Iuliana Gătej, unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti ai României. Pentru ea, orice subiect era o provocare personală
26 Dec 2015   •   08:49
Iuliana Gătej a fost unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti ai României. Era şefa secţiei Social din cadrul Observator și Antena 3. Punea suflet în toate campaniile şi reportajele pe care le făcea, pentru că voia să schimbe ceva în bine.

Una dintre campaniile sale dragi a fost "Infinit pentru mama", mama spre care se îndrepta în seara de Ajun cu mult dor. 
 
Iuliana a făcut tot ce a putut să le dea copiilor o şansă. Prin reportajele şi campaniile ei. Când o şcoală a avut nevoie de un pian, s-a implicat. Când copiii păreau invizibili pentru autorităţi, Iuliana a adus lumina. 
 
A adus lumină şi căldură. Printr-o scrisoare nesfârşită, adresată celor mai dragi fiinţe din lume.
 
A iubit copiii. Şi abia aştepta să fie, la rândul ei, mamă.
 
Pe noi, ne-a supărat puţin. Pentru că înainte să plece din redacţie a promis că se va întoarce de Crăciun. Absurdul a oprit-o, acasă, pentru totdeauna. Dar Iuliana nu a luat niciodată absurdul în serios. Ci i-a zâmbit, inteligent, în faţă. 
 
Iuliana Gătej era șefa secției Social din cadrul Observator și Antena 3. Avea 30 de ani și mai lucrase în presa scrisă, la Cotidianul, și la Realitatea TV. Joi seara, în timp ce se îndrepta spre Focșani, a avut un accident.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close