Antena 3 CNN Actualitate Media La șase luni de la divorț, o vedetă TV a făcut anunțul: „Sunt din nou însărcinată”

La șase luni de la divorț, o vedetă TV a făcut anunțul: „Sunt din nou însărcinată”

La șase luni de la divorț, o vedetă TV a făcut anunțul: „Sunt din nou însărcinată”
Sursa foto: Foto: Roxana Ciuhulescu
26 Feb 2018   •   12:25

Anul trecut, a fost un an greu pentru Roxana Ciuhulescu. Fosta vedetă TV a divorțat de soțul său, după o relație de zece ani.

Însă dragostea a reapărut repede în viața ei, iar veștile bune au venit pe bandă rulantă. La începutul anului 2018, prezentatoarea s-a logodit, iar acum a anunțat că este din nou însărcinată.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! – iubită.…ahh, era să uit şi «umpic» gravidă“, a scris vedeta pe blogul personal.

Prezentatoarea a publicat şi ecografia, precizând că va avea un băieţel, dar şi că anul acesta va face nunta: „Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez“.

×
Subiecte în articol: vedeta tv prezentatoare tv
Parteneri
Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută, a fost găsită moartă
x close